Elastisen ja Sami Hedbergin yhteisbiisi Suomen ja maailman Spotify-viraalihittilistoille

Elastisen ja Sami Hedbergin yhteisbiisi Suomen ja maailman Spotify-viraalihittilistoille

Sähköpostiliite

Perjantaina 8.4. Elastinen feat. ohjelmassa esitetty Elastisen ja Sami Hedbergin yhteisbiisi ”Täytyy jaksaa” on noussut Spotifyn Suomen 50 viraalisinta -listan kärkeen sekä Top 50 –listan sijalle 4. Lisäksi biisi komeilee kansainvälisellä Top50-viraalilistalla sijalla 30.

”Olen suunnattoman onnellinen tästä ja siitä, että ihmiset Suomessa ovat kuunnelleet biisiä. Maailman viraalilistan sijoitusta täytyy vähän vielä miettiä lisää, kun nimi näyttää olevan isojen kansainvälisten tähtien edellä”, kommentoi sijoitusta pöyristyneenä Sami Hedberg.

Elastinen arvostaa Samin tapaa toimia, ottaa haaste vastaan ja heittäytyä täysillä mukaan. ”Oli suuri kunnia olla mukana. Huomasimme nopeasti, miten energiamme kohtasivat ja kuinka hyvin meillä synkkasi. Elämästämme sekä taustoistamme löytyy paljon yhteistä”, summaa Hedberg.

Kuuntele biisi: http://bit.ly/ElaFeatSamiHedbergTaytyyJaksaa

Elastinen feat. koetaan myös konserttielämyksenä Hartwall Arenalla lauantaina 21.5. Illan aikana lavalla nähdään Elastisen lisäksi ohjelman tähtiä ja Elan ystäviä uran varrelta. Mukana on myös Sami Hedberg.

samihedberg.com
www.mtv.fi/elastinen