Suomen ensimmäinen Iskelmä Live Helsinki -tapahtuma syyskuussa Helsingin Suvilahdessa

Suomen ensimmäinen Iskelmä Live Helsinki -tapahtuma syyskuussa Helsingin Suvilahdessa

Sähköpostiliite

Festivaalikausi jatkuu syyskuulle, kun pääkaupunkiseudun tuorein ja massiivisin iskelmämusiikin ulkotapahtuma Iskelmä Live Helsinki toteutetaan Helsingin Suvilahdessa kaksipäiväisenä tapahtumana 2.-3.9.2016.

Tapahtumassa esiintyvät Iskelmän ykköstekijät Jari Sillanpää, Paula Koivuniemi, Laura, Neljänsuora ja Anne Mattila sekä Finnhittien kuninkaat -teemanimen alla kesäfestivaalikeikkoja tekevät Danny, Frederik ja Tapani Kansa. Viikonlopun musiikillisesta annista vastaavat myös UMK:ssa hurmannut iskelmälegenda Eini, ”Avaa hakas” ja ”Kielletyt tunteet” -viisuistaan tuttu Kake Randelin, Virve Rosti, Freeman & Menneisyyden Vangit ja Turun omat pojat Matti & Teppo. Lisää julkistuksia on tulossa vielä kevään aikana.

”Iskelmä elää täysin uutta kukoistustaan. Genren sisällä ovat sulassa sovussa niin perinteisen suomi-iskelmän kuin popimpien uusien tulokkaiden edustajat. Helsingissä ei ollut vielä yleisölle tarjolla massiivista iskelmäfestivaalia, joten päätimme toteuttaa sellaisen hyväksi koetulla tapahtuma-areenalla loistavien julkisten liikenneyhteyksien päässä Suvilahdessa!”, kommentoi tapahtuman promoottori Timo Isomäki.

Tapahtuman ennakkolipunmyynti käynnistyy tänään keskiviikkona 6.4. Lippupisteessä ja Tiketissä.

Esiintyjät:
Anne Mattila
Eini
Finnhittien kuninkaat: Danny, Frederik, Tapani Kansa
Jari Sillanpää
Kake Randelin
Laura
Matti ja Teppo
Neljänsuora
Paula Koivuniemi
Virve Rosti, Freeman & Menneisyyden Vangit

Ennakkomyynti:
www.lippu.fi
www.tiketti.fi

Liput:
pe päivälippu 39,90
la päivälippu 39,90
2 päivää 69,90
vip pe / la 79,90
vip 2 pvää 119,90.

Hinnat sisältävät palvelumaksut

http://www.iskelmalivehelsinki.fi/