Rytmimusiikki täyttää Helsingin tällä viikolla

Rytmimusiikki täyttää Helsingin tällä viikolla

* Funky Elephant -festivaali 7.-9.4.2016 juhlii kulttuurien moninaisuutta tuomalla artisteja kolmelta mantereelta ja kannustamalla rauhalliseen yhteiseloon
* Iltaelämykset The Circus-tapahtumakeskuksessa, jossa myös Feel Good Lounge. Ennakkolipunmyynti käynnissä!
* Maksutonta ohjelmaa: koko perheen Funky Family Zone Narinkkatorilla la 9.4., avajaisklubi Henry’s Pubissa to 7.4.

Monikulttuurisuutta korostavan Funky Elephant -festivaalin tämänvuotinen teema on Love & Unity, mikä näkyy monin tavoin tapahtuman monipuolisessa ohjelmassa.

Rytmimusiikin riemua koetaan tällä viikolla Helsingissä, kun Funky Elephant -festivaali tuo kaupunkiin artisteja kolmelta mantereelta. Tapahtuman pääareenalla The Circuksessa nähdään nigerialaisen Babatunde Akerelen kokoama suomalaisen afrobeatin pioneeriyhtye Aiyekooto & Afrobeat International (NGR/FIN), jonka keulaan nousee saksofonisti-säveltäjä, afrikkalaisen musiikin veteraani Orlando Julius (NGR).

Viikonlopun muita esiintyjiä ovat muun muassa Brooklyn Funk Essentials (USA/UK/SWE), brittiläinen jazz-hiphop -kokoonpano The Herbaliser, virolainen funk-lupaus Lexsoul Dancemachine, valkovenäläinen Take The Cookies ja oivaltavaa rytmiikkaa tarjoileva Pietarin Spektaakkeli. Lavalle nousevat myös pitkän linjan jazz-sekstetti Dalindèo, juuri ylistetyn albuminsa julkaissut kotimainen rap-artisti Gettomasa sekä Kauko Röyhkän, laulaja-lauluntekijä Anna Inginmaan ja instrumentaaliyhtye Hypnomenin yhteiskokoonpano. Katso koko loppuviikon ohjelma: www.funkyelephant.fi

Feel Good Lounge
Live-musiikin lisäksi pääareenalla voi nauttia Circus Johkusta, katutanssijoiden ja afrikkalaisen tanssiryhmä Denchem Crew’n esityksistä, mutta myös taiteesta ja muista visuaalisista elementeistä. Erillisessä Feel Good Loungessa voi rentoutua perjantai- ja lauantai-iltaisin hyvinvointia edistävän ohjelman, ruoan ja juoman parissa ‒ tavoitteena kehon ja mielen kokonaisvaltainen chillout!
Katso Feel Good Loungen ohjelma: http://funkyamigos.fi/feel-good-lounge/

Avajaisklubi
Tapahtuma avataan Henry’s Pubissa torstaina 7.4., jossa esiintyvät Slag Brick Project ja Muuan Mies. Avajaisklubi on yleisölle maksuton.

Maksuton päivätapahtuma Funky Family Zone
Viime vuosien tapaan festivaali tarjoaa innovatiivisen ja avoimen alustan myös urbaanille kaupunkikulttuurille sekä taiteen eri muodoille. Lauantaina 9.4. Narinkkatorilla on lapsiperheille ja nuorille suunnattu päivätapahtuma Funky Family Zone, monikulttuurinen kohtaamispaikka yhdessä tekemiselle, liikkumiselle ja oleskelulle, positiiviselle musiikille ja hyvälle ruoalle. Ohjelma käsittää myös osallistavia työpajoja.

Päätapahtuman, avajaisklubin ja Narinkkatorin ohjelma osoitteessa www.funkyelephant.fiLisätietoja ohjelmasta ja esiintyjistä löydät myös Funky Elephant -festivaalilehdestä.

LIPUT perjantain ja lauantain päätapahtumaan The Circuksessa:
Pe 25 € ennakko / 29 € ovelta
La 29 € ennakko / 33 € ovelta
2 päivän passit 39 € ennakko / 43 € ovelta.

Liput myy ennakkoon Ticketmaster Suomi sekä Rupla, Henry’s Pub ja Lentävä Matto (Tre).

Vapaasti julkaistavat pressikuvat: http://funkyamigos.fi/press/

Median akkreditoinnit: taija@propromotion.fi, 040 748 3435 / Taija Holm

Festivaalia järjestävä Funky Amigos ry lahjoittaa osuuden jokaisesta myydystä lipusta Ngilai-elefantinpoikaselle Keniaan. Ngilain kuulumisia voit seurata Funky Amigosin Facebook-sivun kautta.

funkyamigos.fi // funkyelephant.fi
Funky Amigos Facebookissa // Facebook Event
Funky Amigos Twitterissä
#funkyelephant @funkyelephant

Spotify 22nd Funky Elephant 2016 -soittolista 

Yhteistyössä Helsingin kulttuurikeskus ja Opetus- ja kulttuuriministeriö.