Miten sujuu Sami Hedbergiltä laulaminen?

Miten sujuu Sami Hedbergiltä laulaminen?

* Hedberg Elastinen feat. -musiikkiviihdeohjelman jaksossa MTV:llä pe 8.4. klo 20.05
* Kuuntele ohjelmassa syntynyt Samin ja Elastisen yhteisbiisi: 
http://bit.ly/ElaFeatSamiHedbergTaytyyJaksaa

Sami Hedberg sai Elastiselta kutsun parhaillaan MTV:n perjantai-illoissa nähtävään musiikkiviihdeohjelmaan Elastinen feat. Sami on ainoa sarjan 10 vieraasta, jolla ei ole artistitaustaa.
Kuvauksissa Hedberg vei Elastisen itselleen merkitykselliseen paikkaan, ja tekivät Elastisen valitsemassa yllättävässä lokaatiossa yhteisbiisin. Jakso esitetään MTV:llä tulevana perjantaina 8.4. klo 20.05. Ohjelmassa syntyneen yhteisbiisin ”Täytyy jaksaa” voi kuunnella jo nyt osoitteesta: http://bit.ly/ElaFeatSamiHedbergTaytyyJaksaa

”Oli suuri kunnia saada Elalta kutsu ohjelmaan. Huomasimme nopeasti, miten energiamme kohtasivat, kuinka hyvin meillä synkkasi ja miten paljon yhteistä elämästämme sekä taustoistamme löytyy. Olemme molemmat kasvattaneet omat firmamme varsin lyhyessä ajassa merkittäviksi toimijoiksi viihdealalla ja haastaneet itsemme sekä muut. Mikä olisikaan ollut parempi biisin aihe ja teema kuin ’Taytyy jaksaa’? Tässä biisissä on erittäin kovaa energiaa! Hauska oli myös todeta, että olemme samanikäisiä ja molemmilla on varsin samanlainen äitisuhde”, kommentoi Sami Hedberg.

”Samin työmoraali on vailla vertaansa ja näen meissä siinä paljon samaa. Se mihin ruvetaan, tehdään täysillä. Hän otti suuren haasteen vastaan ja heittäytyi avoimin mielin mukaan. Lopputulos lyö kaikki ällikällä!”, Elastinen hehkuttaa.

Elastinen feat. koetaan myös konserttielämyksenä Hartwall Arenalla lauantaina 21.5. Illan aikana lavalla nähdään Elastisen lisäksi ohjelman tähtiä ja Elan ystäviä uran varrelta. Mukana on myös Sami Hedberg.
Samin kevään ainoa hallikeikka on Helsingin jäähallissa lauantaina 28.5. Hedberg Entertainmentin organisoimat Pullukka Runit juostaan tänä vuonna Kuopiossa 11.6. ja Vierumäellä 9.7.

samihedberg.com
www.mtv.fi/elastinen