Ti-Ti nallen perhe muuttaa

Ti-Ti nallen perhe muuttaa

titinalle

Vuonna 2001 perustettu Ti-Ti Nallen Talo on toiminut Ikaalisten Kylpylän kupeessa, 1900-luvun alun massiivisessa kolmikerroksisessa hirsitalossa jo liki parin vuosikymmenen ajan. Kyrösjärven rantamaisemiin sijoittuva ympärivuotinen elämystentalo on noussut yhdeksi lapsiperheiden suosituimmista matkailukohteista. Nyt on kuitenkin aika jatkaa eteenpäin.

”On yleistä, että perheet muuttavat – nyt on Ti-Ti Nallen perheen vuoro. Haluan kehittää ja monipuolistaa nalleperheen toimintaa”, kommentoi Ti-Ti Nalle -brändin luoja Riitta Korpela.

Kesään 2018 mennessä julkistetaan, missä nalleperhe jatkaa pedagogista ja musiikillista elämäänsä.

Ti-Ti Nalle juhlistaa ensi vuonna 30-vuotista taivaltaan lapsiperheiden arjessa ja juhlassa. Kolme vuosikymmentä niin kiertueilla, konserteissa, televisiossa, levyillä ja dvd:illä sekä talossa viihdyttäneet Ti-Ti Nalle -perhe ja Riitta ovat myyneet yli miljoona levyä ja dvd:tä. Heidän kiertueillaan vierailee vuosittain yleisöä kymmeniä tuhansia. Helmikuussa ilmestyy Ti-Ti Nallen Suuri Satukirja, johon kiteytyy koko Ti-Ti Nallen 30-vuotinen historia.

Ti-Ti Nallen Talo avautui Ikaalisissa vuonna 2001. Talon 15 huoneessa on erilaisia toimintoja, jotka kaikki liittyvät musiikilliseen rytminalleperheeseen. Talon suunnittelussa on otettu erityisesti huomioon liikuntarajoitteisten sekä muiden erityisryhmien liikkuminen ja toimiminen eri huoneissa. Koko perhe voi osallistua ja viihtyä Ti-Ti Nalle -perheen kodissa. Elämyksellisyys syntyy tekemällä ja osallistumalla – onnistumisen ilolla ja yrittämisen palkitsevuudella.

www.titinalle.fi
www.facebook.com/titinalle.fi/
#titinalle @titinalle