Apulannan klassikkolevyt julkaistaan vihdoin vinyylinä – Vuosia odotettu kulttuuriteko!

Apulannan klassikkolevyt julkaistaan vihdoin vinyylinä – Vuosia odotettu kulttuuriteko!


– Kymmenen Levy-yhtiön alun perin julkaisemaa Apulanta-klassikkoalbumia sekä harvinainen livelevy julkaistaan uusina vinyylipainoksina vuosien 2022 ja 2023 aikana

– Ensimmäisenä vuorossa Ehjä (1996) ja Kolme (1997), julkaisupäivä 29.4.2022
– Levyt julkaisee Apulannan pitkäaikainen yhteistyökumppani Backstage Rock Shop 

apulanta_lowres.jpg
Kuvaaja: Sam Jamsen

Apulanta on raivannut 30-vuotisen uransa aikana tiensä heinolalaisesta pikkubändistä yhdeksi maamme suurimmista rock-instituutioista. Bändin katalogi on täynnä klassikkolevytyksiä, joista suurinta osaa ei ole koskaan ollut saatavilla vinyylinä.

Apulannan pitkäaikainen yhteistyökumppani Backstage Rock Shop tekee nyt kulttuuriteon ja julkaisee bändin lahtelaiselle Levy-yhtiölle vuosina 1996-2007 tekemät albumit uusina vinyylipainoksina. Näistä vain Kiila (2005) on julkaistu vinyylinä aiemmin.

Luvassa on yhteensä yksitoista julkaisua, joista tulee saataville mustien vinyyliversioiden lisäksi rajoitetun painoksen värivinyylejä.

Vinyylit julkaistaan vuosien 2022 ja 2023 aikana. Ensimmäisenä julkaisuvuorossa ovat albumit Ehjä (1996) ja Kolme (1997), jotka julkaistaan 29.4.2022. Nämä levyt sisältävät 1990-luvulla kokonaisen sukupolven valloittaneita Apulanta-hittejä kuten Anna mulle piiskaa, …Silti onnellinen, Poistuisitko mun elämästäni ja Mitä vaan.

”Uskon että on aika paljon jengiä, joka haluaa palata juuri näihin levyihin nyt vinyylimuodossa”, sanoo Apulannan Toni Wirtanen.

Vinyylijulkaisuihin tulee päivitetyt kansilehdet bonusliitteiden kera, jotka laaditaan yhteistyössä bändin kanssa. Julkaisut kunnioittavat ulkoasultaan alkuperäisiä mahdollisimman hyvin. Albumien vinyylimasteroinnin on tehnyt Samu Oittinen Fantom Studiolla.

Tamperelainen Backstage Rock Shop on myynyt Apulannan virallisia fanituotteita ja levyjä sekä verkossa että keikoilla jo miltei kymmenen vuotta.

Backstage Rock Shop julkaisee vinyylinä seuraavat Apulanta-levyt:

Ehjä (julkaisupäivä 29.4.2022)
Kolme (julkaisupäivä 29.4.2022)

Aivan kuin kaikki muutkin
Plastik

Viper Spank
Heinola 10

Apulanta
Hiekka

Kiila
Eikä vielä ole edes ilta

Eikä Vieläkään Ole Edes Ilta -live

www.backstagerockshop.com

brs-apulanta-ehja-vinyyli-musta_lowres.jpgbrs-apulanta-kolme-vinyyli-musta_lowres.jpg

-->