Supermarsu 2 ja Punttikomedia -elokuvien ensi-illat siirtyvät lokakuulle

Supermarsu 2 ja Punttikomedia -elokuvien ensi-illat siirtyvät lokakuulle

supermarsu2_punttikomedia.png

Koko perheen elokuvan Supermarsu 2 ja Iina Kuustosen tähdittämän Punttikomedian ensi-illat siirtyvät vallitsevien olosuhteiden vuoksi tammikuulta lokakuulle. Supermarsu 2 saa ensi-iltansa 14.10.2022 ja Punttikomedia 21.10.2022. 

”Kyseessä ovat SF Studiosin kaksi isointa ensi-iltaa vuodelle 2022. Haluamme tuoda ne valkokankaille vasta kun ministeriön, THL:n ja paikallisten terveysviranomaisten toimintaohjeet ovat selkeät ja yksiselitteiset sekä turvaavat kaupallisesti vakaan toimintaympäristön elokuvien levittämiseen ja esittämiseen”, kommentoi SF Studiosin levitystoimen johtaja Timo Räisänen

Supermarsu 2
Supermarsu 2
-elokuvassa Supermarsun on pelastettava mehiläiset, jotta se voi pelastaa maailman. Pelastaakseen mehiläiset sen on pelastettava koulun pahin kiusaaja. Elokuvan pääosaa Emiliaa näyttelee 12-vuotias Senni Peltoniemi. Muissa keskeisissä lapsirooleissa nähdään Lucas Timperi (Simo), Lumo Levy (Rasva-Antero) ja Kaius Österman (Pietari). Aikuisrooleissa ovat Essi Hellén (Emilian äiti), Eero Ritala (Emilian isä), Mikko Penttilä (Pertti), Jani Karvinen (Simon isä), Petteri Pennilä (Rasva-Anteron isä), Mikko Töyssy (Rasva-Antero aikuisena), Tommi Korpela (opettaja Sakari Laaksonen) ja Kari Hietalahti (rehtori).
Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Paula Noronen ja ohjaaja Joona Tena

Punttikomedia
Punttikomediassa
hissukka kirjastovirkailija Kerttu (Iina Kuustonen) päätyy bikini fitness -kisaajaksi apunaan elämänhallintansa kadottanut kehäraakki kehonrakentaja. Kerttu on määrätty selkävaivojen takia kuntosalille, jossa käy ilmi, että hän on geneettinen superlahjakkuus ja päätyy tähtäämään kohti uskomatonta tavoitetta, fitness-kisalavaa. Avuksi osuu entinen geneettinen ihme, kehäraakki kehonrakentaja Vili (Mikko Töyssy), jolla on elämäntarkoitus hukassa. Eriparisella kaksikolla on paljon opittavaa toisiltaan. Ennen kuin Kerttu saadaan kisakuntoon ja Vili takaisin elämänsyrjään, on molempien kasvettava ihmisinä ja voitettava jyrkkiä ennakkoluuloja.
Elokuvan on käsikirjoittanut Pekko Pesonen ja ohjannut Aleksi Delikouras.

Supermarsu 2 ja Punttikomedia -elokuvat tuottaa Yellow Film & TV ja levittää SF Studios. 

-->