Iina Kuustosen tähdittämä Punttikomedia-elokuva näyttää tältä – trailer julkaistu!

Iina Kuustosen tähdittämä Punttikomedia-elokuva näyttää tältä – trailer julkaistu!

punttikomedia_lowres-1.jpg
Kuva: Jouko Piipponen

Iina Kuustosen tähdittämän Punttikomedia-elokuvan trailer on julkaistu: https://youtu.be/4hQ_hcxs_E4
Elokuva saapuu valkokankaille vuonna 2022.

Elokuvan pääosissa nähdään Kuustosen lisäksi Mikko Töyssy. Muissa rooleissa ovat muun muassa Pamela Tola, Eero Ritala, Katariina Kaitue, Juha Mentula, Ivo Gonzalez, Jucci Hellström ja Elmeri Rantalainen.

Elokuvan on käsikirjoittanut Pekko Pesonen (Napapiirin sankarit trilogia, Peruna, Tyttö sinä olet tähti), ja sen on ohjannut debyyttielokuvanaan myös kirjailijana tunnettu Aleksi Delikouras.

”Punttikomedia-nimestä huolimatta elokuvassa ei naureta kuntosalillakävijöille vaan enemminkin on pyritty tekemään kunnianosoitus koko salikulttuurille. Halusin ohjata elokuvan, joka samaan aikaan koskettaa ja naurattaa. Tämä ei ole pelkästään tarina mestarista ja oppilaasta vaan kahdesta hyvin erilaisesta maailmasta tulevasta ihmisestä”, Delikouras avaa. 

Punttikomediassa hissukka kirjastovirkailija Kerttu (Iina Kuustonen) päätyy bikini fitness -kisaajaksi apunaan elämänhallintansa kadottanut kehäraakki kehonrakentaja. 
Kerttu on määrätty selkävaivojen takia kuntosalille, jossa käy ilmi, että hän on geneettinen superlahjakkuus ja päätyy tähtäämään kohti uskomatonta tavoitetta, fitness-kisalavaa. Avuksi osuu entinen geneettinen ihme, kehäraakki kehonrakentaja Vili (Mikko Töyssy), jolla on elämäntarkoitus hukassa. Eriparisella kaksikolla on paljon opittavaa toisiltaan. Ennen kuin Kerttu saadaan kisakuntoon ja Vili takaisin elämänsyrjään, on molempien kasvettava ihmisinä ja voitettava jyrkkiä ennakkoluuloja. 

Kehonrakennukseen ja fitness-kulttuuriin liittyy paljon erilaisia ennakkoluuloja. Elokuva avaa tätä maailmaa katsojille asiantuntevasti ja toisaalta älyttömyyksiä revitellen. Viihteellisellä ja hauskalla elokuvalla on myös syvempi sanoma, joka kertoo oman tien löytämisestä, voimaantumisesta ja ennakkoluulojen murtamisesta.

Punttikomedian tuottaa Yellow Film & TV:lle Olli Haikka ja Marko Talli. Elokuvan levittää SF Studios.

-->