Eppu Normaali ja Kummeli yhteiskiertueelle!

Eppu Normaali ja Kummeli yhteiskiertueelle!

Pikkujoulukauden hulvattomimman viihderevyyn tarjoaa suomirokin mammutti Eppu Normaali ja huumorin viljelyn kesto-orvokki Kummeli. Ryhmät nähdään yhteiskiertueella, joka käsittää 10 lavaa ympäri Suomen. Rundi tapahtuu marras-joulukuussa, kun joulunalusajan juhlahuuma on kuumimmillaan. Ilta kokonaisuutena antaa musiikkia, viihdettä ja musiikkiviihdettä reilun parin tunnin verran ja lavalta ammutaan paitsi Eppujen ikivihreät rokkiviisut myös Kummelin legendaaristen hahmojen ryydittämä show – kummatkin erikseen ja osaksi samassa sopassa. Arvailun varaan jää, nähdäänkö lavalla Kummeli-hahmoja Eppu-jäseninä ja Eppu-herroja Kummeli-rooleissa!

Keikkapaikkoina toimivat areenat ja isommat ravintolapyhätöt. Keikat alkavat klo 20.30 ja ovet avautuvat klo 19.00.

Kaikki liput maksavat 35 euroa / kpl, joten nopeimmat lipunostajat nappaavat parhaat paikat. Lippu kannattaa hankkia ennakkomyynnistä, joka alkaa Lippupalvelussa 20.9.2010 klo 9.

Eppu Normaalin Juha Torvinen natisee liitoksistaan silkasta innosta:
”Minulla ei ole ollut keikoilla isompaa ramppikuumetta vuosiin, mutta nyt on. Minua jännittää Matti Näsän kohtaaminen lavalla enemmän kuin 20 000 ihmisen edessä soittaminen Ilosaarirockissa.”

Kummelin Heikki Silvennoinen on jo lämmitellyt jäsenet ja astunut vetreänä kiertueen lähtötelineisiin:
”Minua kiinnostaa ennen kaikkea päästä sotkeutumaan Eppujen biiseihin ja tiedän, että Pertti ” Speedy” Keinonen on aina haaveillut päästä soittamaan Juha ja Pantse suohon. Uskon myös, että koko Eppu Normaali -yhtye saa mukavia näytteitä Kari ja Karvattomien huikeasta lavakarismasta ja pystyvät hyödyntämään kokemusta tulevilla keikoillaan.”

Eppu Normaali on vuonna 1976 perustettu suomirock-yhtye, joka on julkaissut 14 studiolevyä, 20 live-albumia, 11 kokoelmaa ja myynyt levyjä yli 1,5 miljoonaa kappaletta. Bändi teki rock-historiaa esiintymällä loppuunmyydyllä Tampereen Ratinan stadionilla 30 000 ihmiselle vuonna 2004. Yhtyeestä on julkaistu Santtu Luodon toimittama ”Tiimalasin santaa” -kirja. Bändin perustajajäsenistä yhtyeessä soittaa yhä neljä jäsentä. Ainoastaan basisti on vaihtunut pariin otteeseen. Kokoonpano: Martti Syrjä (laulu), Mikko ”Pantse” Syrjä (kitara), Juha Torvinen (kitara), Aku Syrjä (rummut) ja Sami Ruusukallio (basso).

Kummeli on suomalainen koomikkoryhmä, joka tunnetaan myös samannimisestä sketsisarjasta. Sarjaa on esitetty vuodesta 1991 lähtien TV2-kanavalla. Ilmiöksi muodostunut Kummeli on esiintynyt myös livenä tapahtumissa sekä tehnyt neljä elokuvaa: Kummeli Stories, Kummeli Kultakuume, Kummeli Jackpot ja Kummeli Alivuokralainen. Lisäksi sketsisarja on julkaistu DVD:nä. Kummelihahmojen rooleissa ovat Heikki Silvennoinen, Timo Kahilainen, Heikki Vihinen ja Heikki Hela.

SUURI JOULULAHJA -KIERTUE
12.11. Rovaniemi, Lappi Areena
13.11. Oulu, Oulun Energia-areena
18.11. Kuopio, Kuopio-halli
19.11. Lahti, Lahti-halli
20.11. Jämsä, Himos Areena
27.11. Turku, Turkuhalli
1.12. Helsinki, The Circus
2.12. Helsinki, The Circus
3.12. Helsinki, The Circus
4.12. Lempäälä, Ideapark

Liput: 35 euroa + toimituskulut / kpl

Lipunmyynti: ma 20.9. klo 9 alkaen. Lippupalvelu, www.lippupalvelu.fi

Nettisivut: www.suurijoululahja.fi
Esimakua: http://www.youtube.com/watch?v=TeXE8xbBcZ0