GOOM-risteily täyttää 25 vuotta

GOOM-risteily täyttää 25 vuotta


* Opiskelijabileiden aatelinen on seilattu jo neljännesvuosisadan ajan, vuodesta 1993 alkaen
* Seuraavat GOOMit Galaxylla, lähdöt Turusta 4. ja 5.2.2018
* Uutuus: lisälähtö Viking Linen M/S Mariellalla Helsingistä 16.2.2018

Vuodesta 1993 alkaen järjestetyt legendaariset GOOM-opiskelijaristeilyt viettävät 25-vuotisjuhlaa. Tulevat GOOMit seilataan Turusta Silja Galaxylla 4. Ja 5.2.2018. Supergoom, jossa asiakkaat viettävät molemmat risteilyt laivassa, myytiin loppuun muutamassa päivässä. Sunnuntain lähtö on niin ikään loppuunmyyty ja maanantaillekin on enää vain rajoitetusti paikkoja jäljellä.

GOOM goes Helsinki
Suuren kysynnän vuoksi GOOMeille on järjestetty lisälähtö Viking Linen M/S Mariellalle 16.2.2018. Samalla legendaariset opiskelijabileet palaavat punaisille laivoille 15 vuoden tauon jälkeen. Juhlalähdöllä esiintyy artisteja vuosien varrelta, GOOMin alkuaikoina esiintynyt Waldo’s People sekä Maija Vilkkumaa ja nyt nousussa oleva Gasellit. Lipunmyynti lisälähdölle on alkanut.

“GOOMilla meno on niin käsittämättömän upeaa ja villiä, ettei sitä voi selittää. Se täytyy ehdottomasti itse kokea! GOOMin maine tänä päivänä ulottuu yli sukupolvien ja näin ollen meillä ovat bailanneet jo sekä vanhemmat että heidän lapsensa!”, kommentoi risteilyjen tuottaja Krista Heinonen.

GOOM – uutta perinteitä sekoitellen
Ohjelmassa on luvassa vanhoja GOOM-perinteitä, kuten maailman suurin viuhahdus ja paskan musiikin festivaali sekä paljon bilehenkeen sopivaa uutta ja jännittävää toimintaa. Juhlia vauhdittavat huippu-dj:t sekä livemusiikin saralla sunnuntain lähdöllä Teflon Brothers, Vilma Alina ja Pikku G sekä maanantain lähdöllä Apulanta, Evelina ja Elastinen. 

Jokaisella GOOM-risteilyllä mukana ollut Niko Lintukorpi kommentoi jo käsitteeksi muodostunutta risteilytapahtumaa:
GOOMeilla ei tarvitse vetää mitään roolia vaan saat olla vapautuneesti juuri sitä mitä olet. Tai jos haluat vetää roolia, stage on vapaa ja yleisö vastaanottavaista. GOOMilla ei ole stereotypioita. Siellä ei katsota uskontoa, sukupuolista suuntautumista, rotua eikä (haalarin) väriä. Tässä sääntöjen ja ohjeiden tasavallassa GOOM pitäisi säätää pakolliseksi kaikille opiskelijoille!”

GOOM-risteilyjä on järjestetty yli 70 lähtöä ja niille on osallistunut opiskelijoita yhteensä yli 150 000.

Liput 4. Ja 5.2. lähdöille: alkaen 53eur / Lipunmyynti täältä!

Liput 16.2. lähdölle: alkaen 64eur / Lipunmyynti täältä!

 

http://goom.net/etusivu/
https://www.facebook.com/goomristeilyt/
#goom