Juhannus voi alkaa – RMJ julkistaa keskikesän ykkösbileiden ohjelmaa

Juhannus voi alkaa – RMJ julkistaa keskikesän ykkösbileiden ohjelmaa
  • RMJ Rauman Otanlahden rantapuistossa 21.-23.6.2018
  • Esiintyjinä muun muassa JVG, Roope Salminen & Koirat, Kaija Koo, Darude, Burak Yeter (TR)
  • 3 päivän festivaali- ja VIP-lippujen myynti alkaa

Rauman Otanlahden viihtyisässä puisto- ja merenrantamiljöössä vietetään jälleen juhannusjuhlia 21.-23.6.2018. Ohjelmaa festivaaleille on kiinnitetty jo ennätysmäärä, ja lisää julkistuksia on tulossa vielä ennen joulua.

Kolmipäiväisissä bileissä estradille astuvat Suomen menestynein rap-duo JVG, keikoillakin improava Roope Salminen & Koirat, puoli miljoonaa levyä myynyt areenakuningatar Kaija Koo, viime kesänä näyttävän paluun tehnyt Pikku G ja maamme tunnetuin kansainvälisen tason DJ Darude. RMJ-kansaan vauhtia antavat myös rockhittipotpuri Apulanta, radiopoptähti Jenni Vartiainen, eurodance-kolmikko Movetron sekä turkkilainen pitkän linjan DJ Burak Yeter, jonka biisit kuten ”Happy” ja ”Tuesday” ovat soineet taajaan Suomenkin hittiradioissa.

Juhlijoiden viihtyvyyden takaavat uniikki miljöö, huippuartistit sekä kattavat ravintola- ja majoituspalvelut. Myös uudistuksia on luvassa. ”On mahtavaa päästä kehittämään vahvan tapahtumabrändin konseptia ja sisältöjä”, kommentoi tapahtuman promoottori Timo Isomäki.

Festivaalin VIPin sisältöjä ja aluetta on kehitetty. VIP-lipun hintaan sisältyy nyt myös ruokailu ja vieraille on tarjolla kiinnostavaa erikoissisältöä, josta tiedotetaan myöhemmin lisää.

Tapahtuma on liki 20 vuoden historiansa aikana tullut tunnetuksi huikeista bileistään.
”Suomen maineikkaimmissa juhannusbileissä RMJ:ssä osataan pitää hauskaa! Varmistamme järjestelyiden osalta, että meno tulee jatkumaan maineensa veroisena. Tämä kesä tullaan muistamaan huipputunnelmasta, jonka takaavat parhaat festarijuhlijat, mahtavimmat esiintyjät, viihtyisä ja toimivat alue sekä ensiluokkaiset palvelut”, kommentoi tuottaja Sarianna Matikainen.

Lipunmyynti alkaa
RMJ:n kolmen päivän peruslippujen ja VIP-lippujen joulumyynti on avattu Tiketissä ja Lippupisteessä 8.11.2017. Erikoishintaiset liput ovat myynnissä 31.12.2017 saakka. Majoitukset tulevat myyntiin marraskuun aikana.

RMJ, Rauman Otanlahden rantapuistossa 21.-23.6.2018

Artistit: JVG, Apulanta, Darude, Pikku G, Roope Salminen & Koirat, Burak Yeter (TR), Kaija Koo, Movetron, Jenni Vartiainen

Ikäraja: K-18

Liput:
3 pv 110e
3 pv VIP 179e

Lipunmyynti:
www.tiketti.fi / www.lippu.fi

Verkkosivut:
www.rmj.fi 

Sosiaalinen media:
www.facebook.com/raumanmerenjuhannus/
Instagram: @raumanmerenjuhannus #rmj
Snapchat: @rmjrauma