JP Leppäluoto Joulukonserttikiertueelle

JP Leppäluoto Joulukonserttikiertueelle

Charon-, Harmaja- ja Raskasta Joulua –kokoonpanoista tunnettu tummaääninen laulaja tulkitsee rakastettuja joululauluja niin kirkoissa kuin konserttisaleissa 12.-22.12.

Suomen karismaattisimpiin ääniin lukeutuva JP Leppäluoto tekee joulukuussa Joulurauhaa-konserttikiertueen. Charon- ja Harmaja -yhtyeistä sekä Raskasta Joulua -kiertueilta tunnettu laulaja esittää rakastettuja joululauluja 12.12. alkaen Kuopion musiikkikeskuksessa, Iisalmen Gracevillessä, Raahen kirkossa, Seinäjoen Törnävän kirkossa, Kokkolan Snellman-salissa, Hämeenlinnan Vanajan kirkossa ja Helsingin Lähetyskirkossa.

Luvassa on herkkiä ja syvällisiä tulkintoja tutuista, joulun tunnelmaan valmistavista lauluista. ”Joululauluissa ja niiden esittämisessä on jokin aivan erityinen tunnelma ja lataus. Ollaan suuren juhlan ja eräänlaisen tilinpäätöksen äärellä. Tullaan sinuiksi ja tehdään rauha eletyn vuoden kanssa, pysähdytään saman juhlan äärelle. Sovittamissamme joululauluissa soi suomalainen kaiho ja ilojemme riehakkuus!”, Leppäluoto kommentoi.

”Joulurauhaa henkivän konsertti-illan laulutulkinnat hiipivät ihon alle. Sen myötä on mukava rauhoittua joulunviettoon”, kommentoi kiertueen tuottaja Minni Kumpuvuori Ohjelmapalvelu DragonWhite Oy:stä. Lippuja kiertueen konsertteihin on vielä jäljellä.

JP Leppäluoto: Joulurauhaa -konsertit:
12.12. Kuopio,Musiikkikeskus (Lippupiste)
13.12. Iisalmi, Graceville (Lipputoimisto)
15.12. Raahe, Raahen kirkko (Raahesalin lipunmyynti, Ticketmaster)
16.12. Seinäjoki, Törnävän kirkko (Ticketmaster)
19.12. Kokkola, Snellman-sali ( Lipputoimisto)
20.12. Hämeenlinna, Vanajan kirkko (Ticketmaster)
22.12. Helsinki, Lähetyskirkko (Ticketmaster)

Liput:
Alkaen 27eur

Lipunmyynti:
www.ticketmaster.fiwww.lippu.fiwww.lipputoimisto.fihttps://ticket.raahe.fi/ticketraahe/

 

www.dragonwhite.com
https://www.facebook.com/jpleppaluotoofficial/

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Minni Kumpuvuori, p. 050 5171 671, minni@dragonwhite.com