iRonican raivoisa kakkosalbumi "Vivere" julkaistaan 18.3.09!

iRonican raivoisa kakkosalbumi "Vivere" julkaistaan 18.3.09!

Pohjois-Pohjanmaalta sikiää vihaista metallia. Vuonna 1999 perustetun iRonican juuret ovat samaisella peruskalliolla ja äidinmaidon mukana on virrannut kavereihin vihan ja vitamiinien lisäksi myös melankoliaa ja synkkyyttä, joista ammentaa biisejä. Jo debyytillään ”Consequences” (2007) raivoisaa pikametallia laulaja Elina Ironin tiukassa käskytyksessä tarjonnut iRonica ehti julkaista levynsä myös Japanissa. Levyn myötä bändi teki kotimaassaan musiikkivideon kansainväliseen kauhuelokuvaan, ja Elinalla osui myös pieni sivurooli elokuvaan. Elokuvaroolin lisäksi bändi ehti kiertää Suomen kaupunkeja. Soitannollisesti tiukat keikat ja keulakuva Elinan visuaalinen show jäivät takuulla mieleen jokaiselle bändin nähneelle tukanpyörittäjälle.

Maaliskuun 18. päivä julkaistavan kakkosalbumin ”Vivere” raidoilta on poimittu singleksi ”Dive”, joka on kuunneltavissa myös yhtyeen Myspace-sivuilta: www.myspace.com/ironicarocks

Tuoreen albumin on tuottanut studiovelho Hiili Hiilesmaa (The 69 Eyes, Apocalyptica, HIM, Lordi, Sentenced). Luvassa on albumi, jonka soundeista, menosta ja asenteesta ei tule tymäkkyyttä, vihaa, myrskyä ja munaa puuttumaan. Tulossa on keitos, joka on maustettu raskailla aineksilla unohtamatta koukuttavia melodioita. Bändin metalli on nyansseja täynnä – rauhallisesta tunnelmoinnista liikutaan väkivaltaiseen mättöön ja päinvastoin. Bändi lähtee uuden levyn myötä keikkailemaan kotimaan kenttien lisäksi myös ulkomaille. iRonica on tuore tuulahdus metallikentän testosteronimahtailuun.

www.ironicarocks.com
www.myspace.com/ironicarocks

Kokoonpano
Elina Iron – laulu
Ville ”Nepal” Palin (kitara)
Jani Paavola (basso)
Jukka Rajala (koskettimet)
Aki Herrala (rummut)

Discografia
Vivere (cd) – 2009
Dive (cds) – 2009
Consequences (cd) – 2007
Make Me Whole Again (cds) – 2007
All That I Drain (cds) – 2007

-->