Katri Helena julkaisee uuden albumin 9.11.

Katri Helena julkaisee uuden albumin 9.11.

Katri Helena vaihtoi levy-yhtiötä 47 vuoden jälkeen ja julkaisee uuden vielä nimeämättömän albuminsa Hype Recordsin kautta keskiviikkona 9.11. Tätä ennen levyltä lohkotaan ”Raja”-single, jonka sävellyksestä ja sanoituksesta vastaavat Tuure Kilpeläinen ja Inderjit Khalsa. Kilpeläinen myös laulaa kappaleessa taustoja.
Singlen digitaalinen julkaisu on 19.9.1Z0-051

Katri Helenan albumilla tulee olemaan useita tunnettuja tekijöitä, joista tiedotetaan lisää myöhemmin. Sinivalkoisen äänen iskelmällinen linja saa uudella materiaalilla hieman popimpia sävyjä. Hän kertoo levytyksestä: ”Levyn tekemiseen liittyy aina paineita ja odotuksia, itseä ja toisia kohtaan. Se on ihanan jännittävää ja kutkuttavan pottumaista hommaa!”

Levylle haettiin lauluja jo viime vuoden puolella ja niitä saapui satoja. ”Niitä kappaleita, jotka saivat aikaan sen tunnereaktion, että ’tässä on sitä, mitä nyt haetaan’, saatiin odottaa kauan. Levyä tehdään minua konserteissa ja festareilla säestävien huippumuusikoiden kanssa, minkä ansiosta yhdessä tekemisen meininki toteutuu näin ollen myös studio-olosuhteissa. Tuottajaksi lupautunut Janne Haavisto toi lopulta pakettiin puuttuvat osat eli kokonaisuuteen sopivat loputkin laulut, joista jokaisesta pidän kovasti!”, kertoo Katri Helena levylle päätyneiden laulujen valintaprosessista.

Tuleva albumi on Katri Helenan 46. julkaisu, jota hän on tehnyt jälleen pieteetillä: ”Jokainen levy on ollut ’aikansa lapsi’, niin tämäkin. Näidenkin laulujen kautta haluan lähestyä kuulijoita ja kertoa heille omia tunnelmiani, toivoen niiden koskettavan myös heidän sydämiään.”

Katri Helena esiintyy Tampereen Pakkahuoneella perjantaina 11.11. Lipunmyynti alkaa Lippupalvelussa 2.9. Liput hintaan 22 euroa / kpl. Ovet klo 19.00  ja showtime n. klo 21.00. K-18. Numeroimattomat seisomapaikat.C2010-503

www.katrihelena.fi