Paluu 80-luvulle -pikkujoulu-rockshow 12.11.-10.12.

Paluu 80-luvulle -pikkujoulu-rockshow 12.11.-10.12.

80-luku palaa luoksesi tulevan ”Paluu 80-luvulle” -pikkujoulu-rockshown myötä. Marras-joulukuussa 12.11.-10.12. Suomessa pörräävä rockshow pysähtyy Helsingissä, Turussa, Lahdessa, Seinäjoella, Oulussa ja Lempäälässä. Hullunhauska show on täynnä legendaarista kasarivuosikymmenen musiikkia, mutta solarium-aikakautta käsitellään myös sketsein, joissa pureudutaan mm. Pekka Marjamäen lyöntilaukaukseen, alkoholilainsäädäntöön, ravintoloiden pukeutumis- ja käyttäytymisetikettiin, politiikkaan, katsastusmiehiin, kotibileisiin ja urheiluun. Iloittelun musiikkiantia ovat legendaariset kasarikimarat kuten mm. Europen Final Countdown, Madonnan Like a Virgin, KISSin Heaven’s on Fire ja Whitesnaken Here I Go Again.

Show’n visuaaliseen ilmeeseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Sen tärkeinä elementteinä ovat videosceenit, valot ja pyrotekniikka sekä bändin mahtipontinen backline.
Plus Size Evening Dresses

Hulvattoman shown musiikki ja sketsit nivoutuvat saumattomasti yhteen. Luvassa on mittava, mauton ja mahtipontinen hittisade, joka vie takaisin 80-luvulle, halusipa sitä tai ei.  Aika parantaa haavat ja kultaa muistot, sanotaan. Mutta arpeutuuko 80-luku koskaan?

Rockshow:ssa näyttelevät Sami Hintsanen, Mira Luoti (PMMP), Heikki Hela, Heikki Silvennoinen ja Mikko Nousiainen. Musiikista vastaa tätä kiertuetta varten luotu superkokoonpano Juha Torvinen (kitara), Aku Syrjä (rummut), Sami Ruusukallio (basso), Ali Ahmaniemi (koskettimet) ja Heikki Silvennoinen (kitara).

Käsikirjoittajina toimivat Heikki Syrjä, Heikki Vihinen ja Riku Suokas. Kolmikon meriitteihin lukeutuvat mm. Vuonna 85 -Manserock-musikaali ja Alivuokralainen-farssi. Vihinen on tullut tunnetuksi myös Kummeli-sketsisarjan käsikirjoittajana. Kiertueen tuottavat Eppu Normaali Oy ja Tuotanto-osakeyhtiö Veitikka. Tuottajana toimii Riki Huhtala.

Kiertue:
12.11. Helsinki, Kaapelitehdas
19.11. Oulu, Ouluhalli
2.12. Turku, HK Areena
3.12. Lempäälä, Ideapark
9.12. Lahti, Lahti Halli
10.12. Seinäjoki, Seinäjoki Areena

Liput 38 euroa / kpl + toimituskulut. Lipunmyynti alkaa Lippupalvelussa maanantaina 12.9. Ikärajaton, anniskelualueet K-18.

www.paluu80.com