Melissa Auf der Maur julkaisee "Out of Our Minds" -multimediaprojektin

Melissa Auf der Maur julkaisee "Out of Our Minds" -multimediaprojektin

Melissa Auf der Maur eli MAdM julkaisee 7.4 ensimmäisen multimediaprojektinsa ”Out of Our Minds” (OOOM). Dynaaminen OOOM on uudenlainen konseptijulkaisu, jossa albumin lisäksi julkaistaan lyhytelokuva, sarjakuvakirja ja keikkoja. ”The Out of Our Minds” albumi on jatkoa MAdM:n ylistetylle debyyttialbumille ”Auf der Maur”, joka julkaistiin vuonna 2004.

OOOM albumilla on 12 raitaa, jotka on tuottanut ja miksannut joukko alan ykkösnimiä, mm Alan Moulder (Depeche Mode, Smashing Pumpkins) ja Mike Frazer (Franz Ferdinand, AC/DC). Albumilla on duetto ”Father’s Grave” legendaarisen goottirokkari Glenn Danzigin kanssa. Muita kappaleita levyllä ovat mm. ”Meet Me On The Dark Side” ja ”22 Below”, joilla tulee esiin MadM:n erityinen kyky yhdistää bassoriffit kiehtoviin melodioihin.

Merkittävä osa OOOM-projektia on 28 minuuttinen Tony Stonen ohjaama HD-elokuva, jonka suunnitteluvastuussa ja pääosassa on artisti itse. Elokuva esitettiin ensimmäisen kerran viime syksynä Sundance Film Festivaleilla  ja sai kriitikoilta ylistystä. OOOM elokuva on päässyt mukaan monille elokuvafestivaaleille ja gallerioihin. Elokuva on mukana ”Out Of Our Minds” albumin deluxe-versiossa. OOOM-sarjakuvakirjan rajoitetussa painoksessa on 12 sivua ja sen on taiteillut brooklyniläinen taiteilija Jack Forbes.
Auf der Maur kertoo projektista: ”Alunperin OOOM oli vain pelkkä laulu. Oli 2000-luvun puoliväli ja teknologia alkoi huojuttaa musiikkibisneksen vankkoja torneja. Se sai minut heräämään ja miettimään tulevaisuutta – aloin yhdistää visuaalista taidetta musiikkiin. OOOM auttaa niin kuuntelijoita kuin myös katsojia löytämään itsensä uudelleen omassa ympäristössään ja omaan tahtiin”

Melissa Auf der Maur syntyi ja kasvoi Kanadassa. Vuosina 1994-1999 hän tuli tunnetuksi lauluntekijänä ja basistina Hole-yhtyeessä. Vuonna 2000 hän oli mukana Smashing Pumpkinsin jäähyväiskiertueelle ja neljä vuotta myöhemmin Capitol Records/EMI julkaisivat Auf Der Maurin sooloalbumin. MAdMin taiteellinen matka on ollut monimuotoinen ja hänen kuvansa on koristanut useita lehtiä. Hän on kiertanyt yhdessä nimekkäiden yhtyeiden kanssa kuten mm Marilyn Manson, The Cure, NIN ja Muse. Kaiken kaikkaan MAdM on viimeisen 15 vuoden ajan omistautunut täysin omalle soolouralleen ja häntä pidetään puhuttelevana, intohimoisena ja rajattomana artistina.

Melissa Auf der Maur esiintyy Helsingin Virgin Oilissa 15.4.!

www.xmadmx.com