Miten äänimaisemoinnilla ohjataan kuluttajakäyttäytymistä?

Miten äänimaisemoinnilla ohjataan kuluttajakäyttäytymistä?

Entertainment Business Arena starttaa kahden viikon kuluttua keskiviikkona 9.5. Paikalle saapuu jälleen kattava joukko viihdebisneksen toimijoita peli-, elokuva-, TV-, radio-, musiikki- ja livealoilta sekä alan järjestöistä ja sidosryhmistä. Lippu kannattaa hankkia viimeistään nyt!

Timo osti kauluspaidan eikä tiedä nyt miksi. Miten ihmistä ääniohjataan?
Ääniguru Lauri Domnick tutustuttaa EBA-yleisön hyvin ajankohtaiseen asiaan: ääneen ja kuinka se vaikuttaa meihin. Audion rooli tulee kasvamaan vahvasti mainonnan ja digitaalisten kanavien lisäksi erilaisissa tiloissa. Suomessakin on jo päästy tutustumaan maamme ensimmäiseen, täysin äänimaisemoituun kauppakeskukseen Kampissa. Kansainväliset kokemukset osoittavat äänen merkityksen osana onnistunutta asiakaskokemusta ja tuloksellista äänisuunnittelua onkin toteutettu kauppakeskusten lisäksi mm. lentokentillä, hotelleissa, ravintoloissa, pankeissa ja liikenneasemilla.
Bauer Median Head of Audio Branding Lauri Domnick avaa puheenvuorossaan äänen vaikutuksia ihmisiin ja sitä, kuinka tätä tietoa voidaan hyödyntää osana liiketoimintaa. Saamme myös kuulla Kauppakeskus Kampin äänimaisemoinnista lisää Heli Vainiolta, jonka kanssa projekti toteutettiin. Heli vastaa nykyisin Kalasatamaan nousevan kauppakeskus Redin markkinoinnista, jossa äänellä tulee niin ikään olemaan suuri merkitys.

Sponsorointikeskustelun vetää kokenut sponsoroinnin asiantuntija Risto Oksanen
Sponsorointikeskustelun alustajaksi ja moderaattoriksi on vahvistunut Sponsorointi- ja tapahtumamarkkinointiliiton toimitusjohtaja Risto Oksanen. Keskustelijoina nähdään Johanna Jäkälä Finnairilta ja Jere Pellinen Veikkaukselta.

Yli 20 eri seminaarisisältöä, 50 puhujaa
EBAssa puhutaan äänimaisemoinnin ja viihteen sponsoroinnin lisäksi muun muassa livetrendeistä, audiobisneksestä, viihteen työmarkkinoiden tulevaisuudesta sekä brändäyksestä ja kumppanuuksista. Lisäksi tapahtumassa puhuttavat kehittyvän AR/VR-markkinan mahdollisuudet, pelialan tulevaisuus sekä Suomen ensimmäinen WhatsApp-draama. Seminaarisisältöjä ja eri puheenvuoroja on tarjolla yli 20, joissa puhujia on yhteensä 50!

Tarjoilut
EBA-osallistujille on päivän aikana tarjolla lounas, kahvi-, viini- ja oluttarjoilua. Seminaaripäivän päätteeksi Loungessa alkaa Afterwork tarjoiluineen. Kuljetus Sony Musicin isännöimille jatkoille The Circukseen lähtee Crowne Plazan etuovelta klo 19.45 alkaen.

Osallistujalista julki – ohjelma-aikataulu julkaistaan perjantaina
Osallistujalista on julkaistu tapahtuman verkkosivuilla. Ohjelma-aikataulu julkaistaan perjantaina 27.4. Sisältöjä voi jo käydä tutkimassa niin ikään verkossa www.entertainmentbusinessarena.fi
Samasta osoitteesta voi lunastaa lippuja tai halutessa klikata suoraan ilmoittautumislomakkeelle!

Tervetuloa kohtaamaan uusia ja tuttuja kollegoja viihteen eri sektoreilta!

www.entertainmentbusinessarena.fi
https://www.facebook.com/entertainmentbusinessarena/
@eb_arena #ebarena