Suomipop festivaali rantautuu Oulun Kauppakeskus Valkeaan tulevana viikonloppuna 27.-28.4.

Suomipop festivaali rantautuu Oulun Kauppakeskus Valkeaan tulevana viikonloppuna 27.-28.4.

* Perjantaina Suomipop Festivaalin TV -castingissä haetaan juontajia suoriin some-lähetyksiin
* Lauantaina paikalle saapuu Hovimuusikko Ilkka ja esittää tuoreen Oulu-aiheisen biisinsä
* Koko viikonlopun jaossa etuja lipunostajille – myös majoitusvaraukset erikoishintaan
* Paikan päällä voi hakea mukaan tapahtuman sometiimiin

Tulevana viikonloppuna 27.-28.4. Suomipop Festivaali Oulu rantautuu Kauppakeskus Valkeaan. Luvassa on festivaalihulinaa, kun lavalla nähdään perjantaina casting-tilaisuus. Sosiaalisen median Suomipop Festivaali-TV -juontajaksi pyrkivät hakijat näyttävät kykynsä klo 13-15 haastattelemalla Jukka Takaloa. Myös paikan päällä on mahdollisuus vielä ilmoittautua koe-esiintymiseen. Hakijat voivat ilmoittautua lavan luona henkilökunnalle.

Mikäli esiintyminen ei ole oma juttu, mutta somemaailma kiinnostaa, paikan päällä voi hakea mukaan Suomipop Festivaali Oulun sometiimiin ja päästä raportoimaan tapahtuman tunnelmia kuvin ja tarinoin tapahtuman eri sosiaalisen median kanaviin. Hakuilmoittautumiset Suomipop Festivaalin promopisteelle.

Promopisteellä toimii myös lipunmyyntipiste, josta voi ostaa lipun tapahtumaan. Kaikille kauppakeskuksesta 27.-28.4. lipun ostaneille annetaan kaupan päälle Suomipop Festivaali -kangaskassi, joka sisältää 10 euron edun vuoden 2019 festivaalilippuun sekä muuta mukavaa yllätystä. Samalla on mahdollisuus varata myös erikoishintainen majoitus, sillä pisteellä palvelee myös Original Sokos Hotel Arinan henkilökuntaa.

Lauantaina 28.4. Suomipopin Aamulypsystä tunnettu Hovimuusikko Ilkka esiintyy Valkean lavalla klo 12.00 ja 15.00. Hän esittää ensimmäistä kertaa tuoreen Oulu-aiheisen biisinsä. ”Luvassa on nauruhermoja hivelevä show”, Ilkka lupaa.

Paikan päällä on myös tapahtuman tekijöitä, joita voi rohkeasti saapua jututtamaan.

Suomipop Festivaali Oulu
12.-14.7.2018
Kuusisaari, Oulu

www.suomipopfestivaali.fi
www.facebook.com/suomipopfestivaalioulu
@suomipopfest #suomipopfestivaali #suomipopoulu