Rockfest avaa Suomen festivaalikesän rock-musiikin ykköstykeillä – Tampereen Ratinassa esiintyvät mm. Scorpions, Sabaton, Nightwish, Megadeth ja Helloween

Rockfest avaa Suomen festivaalikesän rock-musiikin ykköstykeillä – Tampereen Ratinassa esiintyvät mm. Scorpions, Sabaton, Nightwish, Megadeth ja Helloween

Suomen suurimman rock-festivaali Rockfestin järjestelyt ovat edenneet vauhdilla ja tapahtuman odotettu ohjelmisto on julkaistu. Suomen festivaalikesän avaavassa suurtapahtumassa Tampereen Ratinan festivaalikeitaalla eli stadionilla ja Ratinanniemen festivaalipuistossa esiintyvät kolmen päivän aikana 10.-12.6.2021 genren ykköstykit. Rokki soi kahdella lavalla mittavissa puitteissa aivan kaupungin ja sen palveluiden ytimessä.

Isoja rock-balladeja ja massiivista pyrotykitystä
Lavalle nousee liki 100 miljoonaa levyä myynyt saksalainen hard rock -legenda Scorpions, jonka mittavasta biisiarsenaalista löytyvät niin isot rock-balladit kuten Wind of Change ja Still Loving You kuin ikoniset Rock you like a Hurricane ja No One Like You.
Livenä nähdään myös yleisön nyrkkimereen innostava ruotsalainen heviairue Sabaton. Rockfestissä tykittävät myös maailmanlaajuisesti mainetta niittänyt ja ensi keikkansa viime vuonna julkaistun Human. :II: Nature. -albumin tiimoilta tekevä Nightwish, jonka riveissä nähdään Rockfestin keikalla Marko Hietalan korvaava uusi basisti, uutta albumia kuluvana vuonna lupaileva genreveteraani, Dave Mustainen tähdittämä Megadeth sekä menestyksekkään Pumpkins United –kiertueen jalanjälkiä seuraava United Alive Word Tourilla tulevana kesänä kiertävä Helloween

Kansainvälisistä nimistä Tampereella musisoivat myös Zakk Wylden johtama, raskaasta southern rockista ja rouhivista kitaroista riffejä tarjoileva Black Label Society, kauhuleffoista ja -kirjoista vaikutteita ottaneet brittivampyyrit Cradle of Filth, ruotsalainen Elize Rydin tähdittämä Amaranthe, maaliskuussa uuden albumin julkaiseva saksalaiskokoonpano Heaven Shall Burn, toivottu norjalaisjoukkue Kvelertak sekä yhdysvaltalainen kelttipunk-yhtye Dropkick Murphys.

Kotimaisista tekijöistä Nightwishin ohella Rockfestin lavalla nähdään suomalaismytologiasta hittejä ammentava Amorphis, Noora Louhimon komentama Battle Beast, uuden albumin helmikuussa julkaiseva Stam1na, sähäköistä livekeikoista tunnettu Michael Monroe, kansainvälisillä kentillä mittavia yleisöjä kerännyt thrash-pumppu Lost Society, rap-metal-kokoonpano Lähiöbotox, suomalais-unkarilais-kreikkalainen Beast in Black, melodisen metallin konkariyhtye Sonata Arctica ja Takatalven keskikesään tuova Mokoma

”Rokkikansa on odottanut keikkoja ja tapahtumia vesi kielellä ja vihdoin päästään tositoimiin. Uskon, että ikävä on kova niin yleisöllä, esiintyjillä kuin järjestäjilläkin. Nyt vain toivotaan, että pääsemme yhdessä iloitsemaan siitä, mistä olemme olleet yli vuoden paitsi, yhdessä koetusta live-elämyksestä kaikilla aisteilla”, promoottori Timo Isomäki Nelonen Media Livestä kommentoi.

Festivaalikokemus uudelle tasolle: VIP- ja Premium -alueet, näkymät ja palvelut
Rockfestiin nousevat mittavat ja viihtyisät VIP- ja Premium -alueet, joissa on paljon tilaa, pöytäryhmiä, omat ravintola- ja wc-palvelut sekä spesiaalia ohjelmaa.
VIP sijaitsee Ratinan stadionin ja festivaalipuiston välissä ja sieltä on esteettömät näkymät molemmille lavoille. Lisäksi VIP:ssä on tarjolla RockFEAST-menu.
Premium-alueelta on näkymät päälavalle ja Ratinanniemen lavan ohjelmaa on mahdollista seurata screeneiltä.
Tarkemmat VIP ja Premium -sisällöt löytyvät tapahtuman netistä: www.rockfest.fi/vip 

Turvallisuus
Tapahtumajärjestäjä tekee aktiivista yhteistyötä eri tahojen kanssa ja noudattaa sen hetkisiä viranomaisten ohjeistuksia. Lisää tietoa löytyy osoitteesta: www.rockfest.fi/ukk/ 

Mikäli tapahtuma siirtyisi koronan aiheuttamien rajoitteiden vuoksi, asiakkaiden jo ostetut liput kävisivät sellaisenaan seuraavaan tapahtumaan. Liput olisi myös mahdollista palauttaa ostopaikkaan ja saada hyvitys. 

ROCKFEST to-la 10.-12.6.2021
Ratinan festivaalikeidas: stadion ja festivaalipuisto
Tampere

Ohjelmisto
TORSTAI 10.6.
Sabaton, Helloween, Amaranthe, Black Label Society, Battle Beast, Stam1na
PERJANTAI 11.6.
Scorpions, Megadeth, Amorphis, Cradle of Filth, Heaven Shall Burn, Michael Monroe, Lost Society, Lähiöbotox
LAUANTAI 12.6.
Nightwish, Dropkick Murphys, Kvelertak, Beast in Black, Sonata Arctica, Mokoma

Liput
Lipunmyynti tapahtumaan on alkanut. Myyntiin ovat tulleet VIP- ja Premium-lippujen lisäksi kolmen, kahden ja yhden päivän festivaaliliput. Lipunmyynti: Tiketti ja Lippu.fi.
Festarilippu:
3 päivää 189 €, 2 päivää (to-pe / pe-la) 149 €, 1 päivä 99 €
Premium-lippu:
3 päivää 269 €, 1 päivä 159 €
VIP-lippu:
3 päivää 349 €, 1 päivä 179 €
Tietoa lippujen vaihdoista: www.rockfest.fi/ukk/

Ikäraja: K-18 

www.rockfest.fi
@therockfest #rockfest
www.facebook.com/therockfestfi/

-->