Stratovarius mukaan Sabatonin hallikeikalle

Stratovarius mukaan Sabatonin hallikeikalle

Power metal -pioneeri STRATOVARIUS on kiinnitetty special guestiksi metallipataljoona SABATONIN hallikeikalle. Konsertti järjestetään Espoon Barona Areenalla lauantaina 19.12., ennakkolipunmyynti on käynnissä Lippupalvelussa.

 

Lauantaiseen JaloTuska-tapahtumaan täysimittaisen Suomen kiertueensa päättänyt Stratovarius suuntaa loppuvuodeksi ”Eternal” -maailmankiertueelle. Espooseen viisikko saapuu Etelä-Amerikasta, joten tilut ja tuplat nakuttaa kiihkeinä, mutta trooppisen lämmön rentouttamina. Stratosetissä kuullaan voimametallin klassikoita sekä tuoreen studioalbumin verevää materiaalia. Vuonna 2009 julkaistusta ”Polaris”-albumista alkanut voittokulku jatkuu niin levyillä kuin lavoillakin.

 

Stratojen ja Sabatonin rinnalla Baronan lavalla nähdään myös teutonimetallijätti Gamma Ray. Illan kattausta täydennetään vielä yhdellä myöhemmin ilmoitettavalla esiintyjällä. Rintapanssarit rottingille ja koordinaatit kohti Espoota – luvassa on loppuvuoden tuhdein ja näyttävin raskaan musiikin paketti!

 

Konserttiin Itä-Suomesta?

MatkaVekka järjestää kyytejä konserttiin itä-Suomesta. Aikataulu- ja lipunmyynti-infot katsottavissa Matkavekan sivuilta.

 

SABATON, STRATOVARIUS, GAMMA RAY

19.12.2015 Barona Areena – Espoo

Lipunhinta: alkaen 55,50 € sis. palvelumaksu

Ennakot: Lippupalvelu http://bit.ly/1KyBehp

Ei ikärajaa

 

Sabaton www.sabaton.net

Stratovarius www.stratovarius.com

Gamma Ray www.gammaray.org

Radio Rock www.radiorock.fi

Tuska www.tuska-festival.fi

Grey Beard http://greybeard.fi

Barona Areena www.baronaareena.com

Matkavekka www.matkavekka.fi/sabaton-konserttimatka