Tapsan Tahdeilla esiintyi kotimainen tähtikaarti – Iskelmä-Finlandialla palkittiin Markku Aro

Tapsan Tahdeilla esiintyi kotimainen tähtikaarti – Iskelmä-Finlandialla palkittiin Markku Aro

1tapsan-tahdit-2017-kuva

Yksi maamme pisimpään järjestetyistä kevyen musiikin tapahtumista Tapsan Tahdit vietettiin Nokialla tänä vuonna jo 31. kerran. Tapahtuma keräsi Pirkkalaistorille 10 000 juhlijaa.

Tahdeilla esiintyivät tänä vuonna kotimaiset eturivin artistit kuten suurimman yhteislauluhurmoksen aikaansaanut Paula Koivuniemi, yleisönsuosikki Neljänsuora, uudistetulla kokoonpanollaan Tahtilavalle noussut , viime vuoden Iskelmä-Finlandia -voittaja Suvi Teräsniska, Finnhittien kuninkaat Danny, Frederik ja Tapani Kansa sekä koko tapahtuman avannut Eino Grön. Tapahtumassa esiintyi myös Iskelmä-Finlandialla tänä vuonna palkittu Markku Aro yhdessä Diesel-yhtyeensä kera.

Tapsan Tahdeilla oli tarjolla runsaasti myös maksutonta ohjelmaa kuten 100 esiintyjän voimin toteutettu Koko kylä soi -konsertti, yhteislaulua sekä harmonikka- ja lastenmusiikkikonsertit. Tänä vuonna ohjelmaa oli Pirkkalaistorin Tahtiteltan lisäksi alueen välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa Torilava Armaksessa. Tänä vuonna myös tori oli laajemmin herätetty henkiin, kun alueella palveli Tapsa-baari ja yhteistyökumppanit esittelivät alueella omia tuotteitaan ja palvelujaan.

”Tänä vuonna Suomi täytti 100 vuotta ja Nokian kaupunki juhli 80-vuotisjuhliaan. Tämän vuoksi panostimme erityisesti paikalliseen ohjelmistoon, josta esimerkkinä 100 esiintyjän voimin toteutettu huikea Koko kylä soi -konsertti. Myös tämänvuotinen Iskelmä-Finlandia –palkinto osui alueelle. Olen iloinen, että Nokialla on vahva iskelmäperinne, jota se kaupunkina vaalii panostamalla Tapsan Tahteihin ja Iskelmä-Finlandia -palkintoon, joka on valtakunnallisella tasolla merkittävä, arvostettu ja tavoiteltu tunnustus”, kommentoi tuottaja Jukka Heinämäki.

Vaihtelevassa säässä vietetyt Tapsan Tahdit sujuivat järjestelyiltään rauhallisissa merkeissä. Tapahtuma kohoaa Nokian Pirkkalaistorille jälleen ensi vuonna 2.-4.8.2018.

www.tapsantahdit.fi
www.facebook.com/tapsantahdit
#tapsantahdit