The Man-Eating Tree solmi lisenssisopimuksen Century Median kanssa

The Man-Eating Tree solmi lisenssisopimuksen Century Median kanssa

Cobra Recordsin kautta Suomessa 22.9. julkaisunsa saava The Man-Eating Tree -debyytti ”Vine” julkaistaan Century Median kautta myös muualla maailmassa.

The Man-Eating Tree on Sentencedin ex-rumpalin Vesa Rannan kokoama viisijäseninen yhtye, jonka debyyttisingle ”Out of the Wind” julkaistiin toukokuussa ja meni singlelistan sijalle 3. Tulevan kokopitkän musiikki tulee singlen tavoin tarjoamaan eteeristä tunnelmaa ja koukuttavia melodioita, jossa musiikin ääripäät viedään tappiin saakka. Tuottajana levyllä toimii Hiili Hiilesmaa. Biisimateriaaliin voi tutustua yhtyeen videoinsertissä: http://www.themaneatingtree.com/music
Yksi kokonainen biisi ”This Longitude Of Sleep” on kuunneltavissa Myspace-saitilta: http://www.myspace.com/officialthemaneatingtree

Jens Prüter, A&R / Century Media:
”Rakkautemme suomalaista metallia ja rokkia kohtaan alkoi jo 17 vuotta sitten, kun kiinnitimme Sentencedin ja julkaisimme bändin debyytin. Yhtyeestä tuli genrensä ikoni ja kiinnitimme muutaman muunkin suomalaisen raskaamman osaston bändin. Olemme erittäin iloisia, että Sentencedin perustajajäsen, rumpali Vesa Ranta päätti tehdä jälleen musiikkia. Ensimmäinen The Man-Eating Tree demo räjäytti jo tajuntani, mutta lopullinen niitti oli yhtyeen in-store keikka Finnish Metal Expon aikaan Helsingissä. Joku voi kategorisoida The Man-Eating Treen tunnelmalliseen, synkkään metalliin, mutta minulle se on puhtaasti sielukasta musiikkia ja se jos mikä merkitsee!”

Melanie Smith, Product Manager / Century Media:
”Työskentelin Sentencedin kanssa ”Crimson” albumista lähtien bändin hajoamiseen saakka. Bändin uran päättyminen oli tuskallinen kokemus. Yksi lippulaivoistamme, nuorempien yhtyeiden vahva vaikuttaja, oli poissa.
Aina kuitenkin jonkun vanhan loppu merkitsee uuden alkua. On ollut nyt hienoa työskennellä ex-Sentenced-jäsenten kanssa, jotka soittavat mm. Poisonblackissä ja KYPCK-bändissä sekä nykyisin myös The Man-Eating Treessä. Olen iloinen, että he kaikki luottavat meihin ja voimme olla avuksi heidän uniikin musiikkinsa saattamisesta laajemman yleisön tietoisuuteen.”

Vesa Ranta kertoo yhteistyöstä Century Median kanssa:
”On hienoa tehdä jälleen yhteistyötä vanhojen tuttujen ihmisten kanssa. The Man-Eating Tree tähtää tosissaan ulkomaille ja Centuryn yhteistyö on erittäin tärkeä juttu bändin tulevaisuutta ajatellen.”

http://www.myspace.com/officialthemaneatingtree
www.themaneatingtree.com