Vesalan Pahanilmanlinnut on Supermarsu 2 -elokuvan virallinen biisi

Vesalan Pahanilmanlinnut on Supermarsu 2 -elokuvan virallinen biisi

sp2-trailer.png

Paula Vesalan tuorein single Pahanilmanlinnut kuullaan Supermarsu 2 -elokuvan virallisena tunnusbiisinä. 

Kappaleen ovat kirjoittaneet Paula Vesala ja Teemu Brunila sekä tuottaneet Jurek & Skywalk.
Julkaisijana toimii Warner Music.

Kappaleesta on tehty myös elokuvan tarinaan pohjautuva musiikkivideo. Se on kuvattu kokonaisuudessaan Tampereen Särkänniemessä, jolla on myös uudessa Supermarsu elokuvassa tärkeä rooli. Toteutuksesta on vastannut No-Office ohjaajanaan Vertti Virkajärvi

”Tämän videon tekeminen oli ihan unelmaprojekti: saimme kuvata yöllä Särkänniemessä, joka oli auki laitteineen päivineen vain videon kuvausta varten! En varmaan ikinä saa kokea tällaista uudestaan. Autioissa huvipuistoissa ja tivoleissa on minusta aina ollut jotain maagista. Videosta tulikin visuaalisesti yksi hienoimmista, joissa olen saanut olla mukana. Siinä nähdään myös upeita pätkiä tulevasta leffasta”, Paula Vesala kommentoi. 

Katso video: https://www.youtube.com/watch?v=j8Lxqn4hhso

”Olemme otettuja ja iloisia, että Supermarsu muutti Tampereelle ja elokuvan musiikkivideota on kuvattu meillä Särkänniemessä. Supermarsu on valtakunnallisesti tunnettu hyvänmielen brändi, jonka kohderyhmä on myös meidän kohderyhmäämme. Vesala on maamme ykkösartisteja ja uskomme, että myös musiikkivideota tullaan katsomaan laajasti ympäri Suomen, mikä tuo Särkänniemelle ja koko Tampereelle valtavasti näkyvyyttä. Projektin merkitys alueen matkailulle on suuri”, kommentoi Tampereen Särkänniemen myynti- ja markkinointipäällikkö Heikki Ihanamäki

Elokuvakaupungiksi brändäytynyt Tampere iloitsee saadessaan Supermarsun maisemiinsa. 
”Supermarsu sopii täydellisesti arvojensa puolesta Tampereelle ja kohderyhmämme myös toimivat täydellisesti yhteen. Fiilis videolla on myös upea ja samaan aikaan koskettava.  Tämän kaltaiset yhteistyöt ovat mielenkiintoisia ja muokkaavat ihmisten mielikuvia kaupungeista. En malta myöskään odottaa Supermarsun kansainvälistymistä ja uskon, että sillä on myös siihen mahdollisuudet, koska Supermarsun arvot kiinnittyvät vallalla oleviin trendeihin”, sanoo Visit Tampereen markkinointi- ja kumppanuusjohtaja Noora Heino

Supermarsu 2 -elokuvassa Supermarsun on pelastettava mehiläiset, jotta se voi pelastaa maailman. Pelastaakseen mehiläiset sen on pelastettava koulun pahin kiusaaja. 
Elokuva tarttuu tärkeisiin yhteiskunnallisiin ja ekologisiin aiheisiin helposti ymmärrettävällä ja humoristisella tavalla. Elokuvassa ovat merkittävässä roolissa mehiläiset, jotka ovat luonnon monimuotoisuuden kannalta tärkeä tekijä, mutta herättävät kaiken ikäisissä paljon tunteita.

Elokuvan pääosaa Emiliaa näyttelee 12-vuotias Senni Peltoniemi. Muissa keskeisissä lapsirooleissa nähdään Lucas Timperi (Simo), Lumo Levy (Rasva-Antero) ja Kaius Österman (Pietari). Aikuisrooleissa ovat Essi Hellén (Emilian äiti), Eero Ritala (Emilian isä), Mikko Penttilä (Pertti), Jani Karvinen (Simon isä), Petteri Pennilä (Rasva-Anteron isä), Mikko Töyssy (Rasva-Antero aikuisena), Tommi Korpela (opettaja Sakari Laaksonen) ja Kari Hietalahti (rehtori).

Supermarsu 2 -elokuvan tuottavat Yellow Film & TV:lle Marko Talli ja Anni Pänkäälä. Sen ovat käsikirjoittaneet Paula Noronen ja Joona Tena. Elokuvan levittää SF Studios.

Elokuva saa ensi-iltansa perjantaina 21.1.2022. 

-->